Ni Arsenal neće gostovati tamo gdje je planirao
Foto - EPA

Ne putuju u Lisabon

Ni Arsenal neće gostovati tamo gdje je planirao

Midhat Šljivak

Engleski klubovi nisu u mogućnosti da putuju u određene države zbog restrikcija prema Velikoj Britaniji, pa je UEFA primorana da mijenja mjesta odigravanja utakmica u svojim takmičenjima.

Tako su već tri utakmice Lige prvaka u kojima će igrati engleski klubovi zakazane u Budimpešti (RB Leipzig - Liverpool i Borussia (M) - Manchester City), te u Bukureštu (Atletico Madrid - Chelsea).

Arsenal će u Ligi Evrope igrati protiv portugalske Benfice i očekivano, ovaj meč neće biti odigran u Lisabonu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Benfica će kao domaćin londonske Topnike dočekati na stadionu Georgios Karaiskakis u Atini, dok bi portugalski tim bez problema trebao da sleti u London u prvom meču.

Virus je napravio brojne probleme širom svijeta u proteklih godinu dana i za sada ćemo morati da gledamo ovakva pomjeranja, sve dok se situacija sa pandemijom ne smiri.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ezelovski96
Znači, nevjerovatno je koliko ste nekada neprofesionalni. Arsenal igra prvu utakmicu u Rimu na Olimpicu kao gost, jer je Arsenal bio prvi u grupi, a Benfica druga, ne može Arsenal nikako biti domaćin prvi, a domaću utakmicu igraju na Karaiskakisu u Atini. Molim vas da se više ne blamirate.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi