16

Komentari (16)

Robijasi_It
ma oni se pozdrave na početku sezone
Kugla
StarMoVe
Arsenal je normalan tim nije plastika i nabildavanje!! Puhanje sisa i usana ko city i Chelsea
DOKTOR_GAZ_
Chelsea je VELIKAN(2x osvojili LIGU SAMPIONA). City i AR567AL su BOGATI, ali NISU VELIKANI..Kopcas?
StarMoVe
@DOKTOR_GAZ_ Kakva liga prvaka najbjednije takmičenje u Evropi?
StarMoVe
@DOKTOR_GAZ_ Postoji sistem Bodovanja u Engleskoj! On je sledeći, svaki tim dobije 10 bodova za osvojenu Ligu šampiona i osam za osvojenu titulu u Premijer ligi.

Po pet bodova se dobija za FA kup i trofej Lige Evrope, tri boda donosi Svetsko klupsko prvenstvo i Liga kup, ekipe dobijaju bod ako su tokom svoje istorije osvajale titule u nižim rangovima. Suma sumarum, prema ovoj računici Liverpul je najveći engleski klub sa 293 bodova, sledi Junajted sa 13 bodova manje, potom idu Arsenal (185), Čelsi (135) i Aston Vila (119), dok je Mančester siti tek šesti sa 111 bodova.
DOKTOR_GAZ_
Nije u pitanju ko je NAJVECI..radi s o tome da li je neko VELIKAN..Liverpool, Aston Vila, Forrest, Chelsea i United su VELIKANI(osvajali su LIGU SAPIONA), City i AR567AL to NISU..Kopcas sada?
StarMoVe
@DOKTOR_GAZ_ Ti si stvarno panglu! Velikan hah, bjer bola djaba tebi crtat! Nisi očito dobro razumio sta sam ti napisao pročitaj malo. Bolje!
Sars33
Ne mozete prici europskim takmicenjima, a nesto pricas o Chelseau...
StarMoVe
@Sars33 Dobar je Chelsea bio je dva puta prvak druge lige!!
DOKTOR_GAZ_
Upravo je donesena odluka: AR567AL ce dobiti pehar za NAJDUZI BORAVAK NA PRVOM MJESTU..uvijek NEKA ZANIMLJIVOST u vezi AR567ALA..
FudbalskiZnalac
hahahaahhahahahaha najduze na vrhu i opet osvoje *****u hahahahaha
DOKTOR_GAZ_
Ide sada prica o FOKUSU, ZAJEDNISTVU I UJEDINJENOSTI..rezultat SVI ZNAMO..u OKOLICI LONDONA, zovu ih MAJSTOI LAZNE NADE..
Chelsea1
Vise srece opet za 20 godina
DOKTOR_GAZ_
Stara latinska izreka:ARSENALUS GUBITUS..u prevodu AR567AL=GENETSKI GUBITNICI..
Eno30
Čim je city preuzeo prvo mjesto Arsenal se mogo pozdraviti sa titulom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.