Transfer Gabriela Jesusa stigao do samog kraja
FOTO: EPA

Ostaje u Premiershipu

Transfer Gabriela Jesusa stigao do samog kraja

Haris Zilić

Sredinom ove sedmice ostrvski mediji objavili su vijest da Gabriel Jesus napušta redove Manchester Citya.


Brazilski napadač će ipak ostati na Ostrvu, a vijest da prelazi u Arsenal dobila je danasjoš više na značaju.

Nove vijesti sa Ostrva govore da je Arsenal spremio 60 miliona funti za transfer brzailskog reprezentativca, a isti bi trebao biti finaliziran krajem ove sezone.

Građani su na zvaničnoj stranici potvrdili da je s Haalandom sve dogovoreno i da će on na kraju sezone zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje engleskog kluba, što znači da je BGabriel jesus napadač viška u na Etihadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov transfer sigurno bi olakšao i Arsenalov plasman u Ligu prvaka za koji se Topnici još uvijek bore, ali bez obzira na kranju ishod ove sezone, tačnije bez obzira da li Topnici izborili plasman u Ligu prvaka, Gabriel Jesus će gotovo sigurno biti novi stanovnnik Emirata.

Govorilo se i mogućem transferu Gabriela Jesusa u Barcelonu, ali Arsenal je bio brži i konkretniji u cijeloj priči.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
@rime_ ...60 miliona za ovog parmaka,a Manea bi ti za 35 prodavao...dobro sam rekao,Mane minimum 120 milki posto je duplo bolji igrac od ovog padavicara...
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi