Arsenal i Newcastle žele kupiti Doumbiju

Romin igrač na posudbi u CSKA

Arsenal i Newcastle žele kupiti Doumbiju

Edmir Škorić

Prema rimskom dnevniku Ill Messagagero, engleski klubovi žele napadača Rome.

Seydou Doumbia je prošle zime doveden u Romu za 14.4 miliona eura, no nije se nešto naigrao, odigrao je svega 13 utakmica u dresu Vučice i postigao je dva gola.

Rimljani su potom na ljeto doveli Edina Džeku, a Doumbiju posudili CSKA Moskvi, klubu u kojem je ovaj 28-godišnji reprezentaivac Obale Slonovače stekao slavu.

Kako u Romi nemaju želju da ga vraćaju, postoji velika mogućnost da ga prodaju. Bliži se kraj zimskog prelaznog roka, pa bi se prije reklo da će transfer biti ostvaren na ljeto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sports prenosi Il Messaggero i navodi da su Arsenal i Newcastle zagrijani za Doumbiju, dok se u zadnje vrijeme povezuje i sa Sunderlandom. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi