Džeko će ovog ljeta dobiti žestoku konkurenciju u napadu Rome?

Vučica želi Diega Costu

Džeko će ovog ljeta dobiti žestoku konkurenciju u napadu Rome?

E. Čaušević

Iskusni napadač Diego Costa ovog ljeta će prema svemu sudeći napustiti Atletico Madrid.

Costa s Atleticom ima ugovor do ljeta 2021. godine, te nije zainteresovan da produži saradnju. Ovaj 31-godišnji napadač je nezadovoljan minutažom koju ima ove sezone i odlučan je da promijeni klub.

On je u dosadašnjem dijelu positgao svega dva gola što je sigurno ispod svih očekivanja. Costa je shvatio da više nije prvi izbor na poziciji napadača zbog čega razmišlja o odlasku.

Španski mediji pišu danas da je za njega veliki interes pokazala Roma. Vučica već neko vrijeme želi angažovati napadača koji bi olakšao posao Edinu Džeki, ali im to nikako ne ide od ruke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, kako piše Mundo Deportivo čelnici Rome su itekako ozbiljni u namjeri da ovog ljeta dovedu Diega Costu. Ukoliko on dođe u rimski klub sigurno je da će biti velika konkurencija za našeg Edina Džeku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Najprljaviji i najodvratniji igrac koji je ikad igro fudbal
1 0
Mele
On i Dzeko kao Amazonija i Pariz, eto razlike...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti