Arsenal igra sjajnu sezonu, bez poraza je 20 mečeva, ali prvo poluvrijeme je prava zagonetka!
Arsenal je ove sezone ponovo postao pravi hit u Engleskoj i nakon dugo vremena igra odličan fudbal.

Nijednom nisu vodili nakon prvih 45 minuta

Arsenal igra sjajnu sezonu, bez poraza je 20 mečeva, ali prvo poluvrijeme je prava zagonetka!

Teme:

Fudbaleri Arsenala igraju jednu od najboljih sezona u posljednjih nekoliko godina.

Iako su Topnici tek peti na tabeli, navijači mogu biti i više nego zadovoljni fantastičnom igrom koja odavno nije bila bolja.

Posljednju u nizu vrlo dobrih utakmica Arsenal je odigrao sinoć na gostovanju protiv Manchester Uniteda gdje je bilo 2:2.

Ovim remijem Arsenal je produžio seriju nepobjedivosti na čak 20 mečeva. U tom periodu Topnici su ostvarili 15 pobjeda i pet remija i ovo im je najbolja serija još od davne 2007. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ostaje velika zagonetka šta se sa ovom ekipom dešava u prvom poluvremenu. Vjerovali ili ne, Arsenal nije nijednom vodio na poluvremenu ove sezone u Premiershipu, a prošlo je već 15 kola. Ipak, uprkos tome uspjeli su doći do devet pobjeda do sada.

U narednom kolu tim sa Emiratesa igra kući protiv Huddersfielda i imat će pravu priliku da konačno prekine ovaj crni niz.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi