Emery pred TV kamerama otkrio šta je poručio Kolašincu poslije meča: Slušaj me Seade...
Iako je Kolašinac sinoć postigao autogol, Emery je bio vrlo zadovoljan njegovom igrom.

Bh. reprezentativac kriv za drugi gol Uniteda

Emery pred TV kamerama otkrio šta je poručio Kolašincu poslije meča: Slušaj me Seade...

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac sinoć je krivac za drugi gol Manchester Uniteda u remiju s njegovim Arsenalom na Old Traffordu (2:2).

Iako je Kolašinac ofanzivno odigrao vrlo dobar meč te je stvorio nekoliko prilika za prije svega Aubameyanga, jedna defanzivna greška je uticala na to da Manchester dođe do pogotka.

Trener Topnika Unai Emery nakon meča većinom je pričao upravo o Kolašincu kojeg je odlučio ohrabriti poručivši mu da je odigrao vrlo dobar meč.

"Sead Kolašinac je nakon meča imao spuštenu glavu, a ja sam mu prišao i rekao 'Seade, imao si veoma dobar meč. Ponudio si nam mnogo dobrih stvari, a to što ti se desilo u odbrani se naprosto događa...Moraš nastaviti raditi i ostati pozitivan'", poručio je Emery.

Inače, Arsenal je nakon sinoćnjeg remija ostao na petoj poziciji sa 31 bodom, a u narednom kolu će dočekati Huddersfield.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Svaka cast tako to radi pravi trener ;)
56 0
Novibroj
Znate sta je Mourinho izjavio odma posle utakmice . Prvo sto je reko , to jeste Da se ogradi , kako ima dosta povreda , neki koji su u 1. Postavi da nisu 100% i da je zelio da kupi jos igraca ali uprava to nije odobrila. Vise je hendikepiran Arsenal povredama a da nepricam da je bio primoran cak 2 izmjene u prvom poluvremenu da izvrsi Arsenal. Bolji Arsenal bio i vise su zasluzili nego Manchester . Ovaj blati sve redom a Taj isti dovodi pogbu za nenormalan iznos iz juventusa a ovi se smiju 2 puta zaradise na istom igracu a u zamjenu dobili Pjanica sto svakako moze da mu parira u svakom segmentu igre i vizije i to za male pare na odnosu ovog 1. Ovaj se umislio da je Bitni od samog tima . Ehh moj pajdo pa nije svaki Dan bajram osvojio si dosta . Osim znanja treba dosta i srece da se sve kockice poslazu nemoze svaki put. A i pun mi te kurac vise o tebi se prica vise nego o klubu i igracima to svakako nije jednog trenera vrijedno sto zastupa takvu instituciju . Ja kad usisam kucu ako to zena neprimjeti ili nezna reci hvala kur..c cu ja opet uzet da cistim ili nezna se oduzit sexom ma kakvo usisavanje mi muskarci volimo da nas bodre i kad nije dobre cim me podjes kudit ja propadam u depresiju i samo Sam gori ehh tako i ovi fudbaleri pa i oni imaju dusu nisu roboti. Mourinho nemoze to tako zivote
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi