Arsenal ima novog krilnog igrača
Foto: EPA

Wenger je u trenutnom kadru pronašao krilnog napadača

Arsenal ima novog krilnog igrača

Adnan Beganović

Trenutno drugoplasirana ekipa Premiershipa, Arsenal, u 11. kolu odmjerit će snage sa Swansea Cityjem.

Topnici će u duelu sa Swansea Cityjem biti znantno oslabljeni, a menadžer Arsene Wenger, pronašao je novog krilnog fudbalera.

Ne radi se o nekom igraču iz rezervi Arsenala ili pak iz omladinskog pogona, odnosno francuski stručnjak je u kadru s kojim raspolaže pronašao krilnog fudbalera.

Otočki mediji koji prate Topnike tvrde da se radi o Kieranu Gibbsu, kojeg je Wenger na posljednjim treninzima uigravao na poziciji krilnog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Wenger ne može računati na Artetu, Ospinu, Welbecka, Rosickog, Ramseyja, Walcotta, Wilshera i Chamberlaina.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije