Arsenal jednostavno ne želi odustati: Stigla je nova primamljiva ponuda za Wilfrieda Zahu
Zaha je i dalje igrač Crystal Palacea

Unai Emery ga želi vidjeti u svom timu

Arsenal jednostavno ne želi odustati: Stigla je nova primamljiva ponuda za Wilfrieda Zahu

S. Pašalić

Arsenal svim silama želi ovog ljeta dovesti igrača Crystal Palacea Wilfrieda Zahu.

Ovaj 26-godišnji krilni igrač je prošle sezone u 36 utakmica postigao 10 golova i imao isto toliko asistencija, te je "zapeo za oko" Unaiju Emeryju.

Topnici su slali već nekoliko ponuda, ali je Crystal Palace sve te ponude odbijao, a sada je Arsenal povisio cifru na 65 miliona funti i nudi još da pošalje Reissa Nelsona na posudbu.

Crystal Palace je već zaradio 55 miliona funti od transfera Aarona Wan-Bissake u Manchester United, ali Zahu ne želi pustiti za manje od 80 miliona funti.

Arsenal je u prethodnim razgovorima s Palaceom ponudio Carla Jenkinsona, Mohameda Elnenyja i Caluma Chambersa, a Independent tvrdi kako su sada ponudili sjajnog mladog igrača Nelsona.

19-godišnji Nelson je prošlu sezonu proveo na posudbi u Hoffenheimu gdje je upisao 31 nastup i postigao je 8 golova, a očekivalo se da će biti dio prve ekipe Arsenala za narednu sezonu. I pored svega ovoga Crystal Palace je navodno odlučio da odbije i ovu ponudu jer i dalje želi dobiti 80 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dr.nele
Zaboravio si 56 nemoj tako SamiAm1234 hoces mi zbuniti pacijenta Gadijuuuu u treminima za pilule on mora sam sebe napominjat 5 do 6 puta dnevno, štaš jeb3 ga psihoza napetosti,zaborav, znojenje ruku,nessanica i sl. te zbog toga je on gosp. ODD proguglaj i procitaj : Poremećaj protivljenja i odbijanja (engl. oppositional defiant disorder = ODD) sve ce ti biti jasno, vjeruj treba ljudini pomoć podhitno...ima ga u skoro svakom od simptoma...dečko je PSIHO
1 7
SamiAm1234
Biće IDEALAN za borbu za 6 mjesto. C'MON FUNNY ARSENAL
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi