Navijač Arsenala iznio "činjenice" zašto njegov tim mora biti prvak pa postao predmet ismijavanja

Nevjerovatno čega se sjetio

Navijač Arsenala iznio "činjenice" zašto njegov tim mora biti prvak pa postao predmet ismijavanja

Esmer Oštraković

Ova sezona je zaista jedno pravo, pozitivno, iznenađenje za sve navijače Arsenala čak i ako završi bez osvanjanja trofeja u Premiershipu.

Razlog je jasan. Arsenal je posljednjih nekoliko godina bio bez Lige prvaka, a klub je nerijetko ostajao bez učešća u bilo kojem evropskom takmičenju.

Ove sezone su Topnici prevođeni Mikelom Artetom igrlai sjajno, te su većim dijelom prvenstva bili lideri u Premiershipu.

Ipak, tri vezana remija protiv Liverpoola, West Hama i Southamptona, a zatim poraz na Etihadu od Manchester Cityja promjenili su izgled tabele.

Manchester City je jučer ostvario pobjedu protiv Fulhama i tako preuzeo lidersku poziciju u Engleskoj Premier ligi.

Jedan podatak ipak posebno smeta navijačima Arsenala, a posebno ukoliko se na kraju desi da Manchester City bude prvak.

Naime, Čak 247 dana je Arsenal bio lider na tabeli, dok je ovo za Manchester tek petnaesti dan kako su na prvom mjestu ove sezone.

Jedan navijač Arsenala je sve to iskoristio i odlučio je da predloži da se sezona završi na drugi način što je izazvalo različite reakcije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovako ja to vidim. City će biti "prvak" iako su bili na vrhu samo mali dio sezone. Ipak nešto treba da se promjeni jer ovaj sistem od 38 utakmica nije dobar", napisao je navijač Arsenala.

Većina je odmah počela da ga ismijava, a kako i ne bi jer zaista je njegov prijedlog u najmanju ruku čudan.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Upravo tako..DOKTOR JE TO VEC PREDLOZIO..SAD ce razigrati POSRNULOG VELIKANA CHELSEA...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti