5

Komentari (5)

tarchi
Čauševiću i ja bi volio da me ovako posrame, a ja svaki mjesec na konto primam lovu i ne znojim se. Jako posramljivanje nema šta!
Zgembic
Causevicu, Ozil ima vazeci ugovor i mora da ga postuje! Slikanje za klub je obavezno po ugovoru. Ako se razumijes u fudbal sine dragi (a ocito ne razumijes) onda znas da glavni igraci u ekipi su front figure na slikama. Mesut nije vise front figura i nece ni biti i onda je normalno da ce biti negdje pozadi. Pile moje drago malo edukacije nebi Ti skodilo ako si se vec odlucio za ovu profesiju.
ragge
Hahahahah e jesu ga posramili najbolje plaćen a ne igra nikako, preteško u životu
rabodimis
Nek ga dokrajce, nek ga posalju u Sarajevo na posudbu, a on nek im se osveti i nek svojim igrama postane legenda grada.. Je*o care London, znas kakva je teletina ispod saca kod Ibre.. XD
user1579786451
Ko kod nane haman...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.