9

Komentari (9)

Staffa
Eh ovako da par stvari stavimo na spisak: 1. Gazija je upravu 2. Arsenal mora mijenati upravu kluba (znaci sve sto ide u pogrešnom smijeru oni su krivi) 3.korenke-Arteta moraju otići (Ako ovaj klub misli napredovati) 4.Arsenal mora dobre pare izdvojiti za svaki prelazni rok od sljedećeg pa nadalje minimalno 300m po prelaznom roku. 5.ne znam dali je ko od vas primijetio ko god arsenala dobije C traku postane najgori igrač Arsenal mora dovesti vodju koji će biti zadužen za sve. I imati jaki karakter biti najbolji prijatelj sa svima a opet lider 6.stvar sve dok arsenal bude kupovao igrače iz osrednjih kljunova biti će tu gdje jest. 7.Arsenal mora riješiti ljekarski tim. 8. Samo Bog može pomoći ovom Arsenalu ove godine. Jer ne gine him 12-14 mjesto na tabeli. Budimo realni. Ako se ništa ne promijeni. 9.sada ćete me svi napasti Ja sam Arsenalov navijač još od 2006 kada su izgubili finale lige prvaka. Vi klinci nemoj da se pjenite. 10.Arsenal nije sto je nekada bio. Sa Arsenalom može igrati bilo koji klub i dobiti će ga. Jer su izgubili kompas. 11.Trener se mora promijeniti i ne žaliti novca uloženog na njega i njegov tim. Tako da lijep pozdrav za sve. I lijep pozdrav za sve iskrene Arsenalove Navijače. Gazija je upravu sve dok Arsenal ne osvoji Usonju :)
user1574859714
Dobro si sve naveo pogotovo ovo da kupuju osrednje igrace. Dok drugi trose i kupuju kvalitet ovakav Arsenal, sa ovakvom klubskom politikom ne moze biti konkurentan.
bk123
Conte, Arteta i Zidane skupa da ih vide nemogu ovu ekipu progurati više od 10.mjesta. Brentford ih dobije glatko bez problema, s Chelseijem nemogu izdržati 15 min da gol ne prime, čini mi se da sad idu Cityu koji će ih isto razmontirat. poslje 3 kola bit će na 0 bodova...i očajem u ekipi.
DR_GAZiJA
Tacno, Conte je odbio Real Madrid, jer zeli da trenira Holdinga, Gabriela, Saku, Xaku i ostale PANJEVE..
ragge
Treba promjenit pola ekipe pa onda ocekivat nesto od trenera, ko god dođe da ih trenira neće ništa napraviti jer ekipa nema kvalitet
Nizace
Nisi upravu. Sta je bilo SA Unitedom, Ferguson dao otkaz, došao onaj panj, ista ekipa ni u ligu evrope nisu upali. Do trenera je kako će da poslozi ekipu i da krene.
King_Kenny
@Nicaze ...nije to do Fergusona bilo,nego do sudija...nisu uspjeli podmazati kao prethodnih sezona i odmah idu losi rezultati kada im se posteno sudi.
Chico
Arteta je nagomilao vecinu ovih kloceva. Pa in za Odegarda i nekakvog stopera Brightona potrosi 100 miliona. Kloc.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.