Arsenal potvrdio odlazak četvorice fudbalera
Foto - EPA

Promjene na Emiratesu

Arsenal potvrdio odlazak četvorice fudbalera

M. Šljivak
Teme:

Londonski Arsenal potvrdio je danas odlazak četvorice fudbalera iz kluba.

Članovi Topnika više nisu Dani Ceballos, David Luiz, Martin Odegaard i Mat Ryan.

Saradnja ovih fudbalera sa ekipom sa Emiratesa ističe 30. juna i oni napuštaju klub.

Brazilac David Luiz (34) proveo je u Arsenalu protekle dvije sezone i odigrao je ukupno 73 utakmice uz četiri postignuta gola.

Dani Ceballos i Martin Odegaard se u Londonu igrali kao posuđeni igrači iz Real Madrida i oni se vraćaju u redove kraljevskog kluba.

Ceballos je dvije sezone igrao na posudbi i nastupio je u 77 utakmica za Topnike, dok je Odegaar došao u januaru ove godine i nastupio je u 20 utakmica.

Posljednji koji odlazi iz kluba je australski golman Mat Ryan. On se vraća u ekipu Brightona odakle je bio posuđen u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Australski čuvar mreže je nastupio samo tri puta u dresu Topnika ove sezone.

Arsenal je proteklu sezonu završio na osmom mjestu Premiershipa sa 61 osvojenim bodom i neće igrati u Evropi naredne sezone.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

_ZIJAGA_
RODILI SE..Bit ce im se tesko naviknuti u novim klubovima, gdje navijaci nisu ZADOVOLJNI U PORAZU..Kakve su prognoze za sljedecu 56S8NALOVU SEZONU?
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti