Arsenal poslao ponudu za Chiesu

Topnici žele mladog napadača

Arsenal poslao ponudu za Chiesu

E. Škorić

Italijanski krilni nogometaš Federico Chiesa na meti je Arsenala.

I ne samo da se nalazi na meti londonske momčadi nego je, prema Radio Toscani, Fiorentina dobila konkretnu ponudu iz sjevernog Londona.

Ne navodi se o kojoj cifri je riječ, no očigledno da je Arsenal spreman dovesti pojačanje u ofanzivnom dijelu, a mladi talent Fiorentine čini se kao dobar izbor.

Chiesa je postigao šest golova uz tri asistencije na 23 meča Serije A u tekućoj sezoni u veliko se povezuje s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Juventusa, sina Enrica Chelse planira dovesti i Inter i sigurno je da će Fiorentina imati brojne ponude ovog ljeta za 22-godišnjeg napadača.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi