Arsenal predstavio pojačanje!

Pablo Mari potpisao do kraja sezone

Arsenal predstavio pojačanje!

M. Šljivak

Londonski Arsenal službeno je predstavio novo pojačanje.

Novi fudbaler Topnika postao je španski defanzivac Pablo Mari (26), koji u redove londonskog tima stiže iz redova brazilskog Flamenga.

Mari će do kraja sezone biti posuđen ekipi Arsenala, a vidjet ćemo hoće li dres ovog tima nositi i nakon toga.

Pablo Mari je prije Flamenga igrao za Gimnastic, Gironu, NAC Bredu i Deportivo, a od 2016. godine je bio ugovorom vezan za Manchester City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Građani su ga prodali Flamengu u julu prošle godine za 1,7 miliona eura, a samo od posudbe brazilski tim će dobiti čak pet miliona.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kimi.R.
@PraviGAZIJA... haveru pratim te već neko vrijeme i oko ovog Arsenala i TVOJIH ČINJENICA i mogu ti reći da si simpa bio u početku ali postao si TERET i sebi i drugima ali očigledno ne kontaš i nemaš granice.
Može šala i zezancija ali si buraGeru preĆero u svakom smislu sa 456789SENALOM ili kako već ti to pišeš.
Za..bi to i opusti se bez prijava i svađa. Budi SPORTISTA buraGeru. L.p.
6 1
yossarian
Jbt, 36 minuta i već 7 prijava od korisnika. Treba to zaslužiti, aferim.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi