16

Komentari (16)

Kiss
sokratis je za 22 lige
edinho
A ja kante i odbrane sunce ti poljubim...
konjnakvadrat
Hebase me za 3 stoje
daca
a *****e ekipe ??
gaziiiiJAaaa
Zasto ne napisete da je WATFORD PROKOCKAO POBJEDU? Ima nas koji smo gledali utakmicu..a ovi drugi, oni su od 6 PA DOLE..
Secerko
Bravo majmune, evo banana
BobPaisley
...cemu takav komentar,lik je u pravu,Watford mogao hladno do pobjede na kraju,imali su 3 ciste prilike,od ceka jedan 100% zicer koji je fulio Doucoure kada je pucao pravo u golmana.
Mirso12212
Što je najgore, upravu si..
gaziiiiJAaaa
Hvala druze na realnom komentaru..ali ne vrijedi, to su SAMPIONI MASTE..od 6 PA DOLE!!
edinho
Niko nije lud i svi su vidjeli kako je Arsenal odigrao danas al ti si brate dosadan ko proljev....al to si ti nas PACIJENT
yossarian
Kažem ja da je 56Dijagazija navijač Arsenala, prati sve utakmice i vijesti vezane uz njih. Žao mi je stvarno što Arsenal konstantno ne uspijeva ispuniti tvoja očekivanja.
gaziiiiJAaaa
Gdje si jucer JUNACE? Sta je bilo, koji ALIBI za jucerasnje RAZMONTIRANJE nudis? Znam da ste mlada ekipa, i mastali ste o tituli jucer u prvom poluvremenu, jer City je izgubio...ali vasa REALNOST je 6 mjesto pa DOLE..
yossarian
@56Dijagazija Ako se meni obraćaš, za razliku od tebe imam život. Bavio sam se stvarima koje volim u krugu porodice, nije mi padalo na pamet da gledam TV na fantastičan kasnoljetni dan vikenda. Ne gledam ni daleko kvalitetnije utakmice od ove koju si pomno pratio. A kakav ti alibi nudiš? Gledaš tim koji navodno mrziš? Da nisi bolestan bio bi smiješan. Koja od tvojih dijagnoza ti najbolje leži, 56Dijagazija?
gaziiiiJAaaa
Ma kakav ti, nemas ti nikoga osim TASTATURE..ti samo MASTAS, u skaldu sa klubom za koji navijas...56SENAL..Sellam, bit ce jos lijepih dana..
yossarian
@56Dijagazija Ko je gledao utakmicu, po sopstvenom priznanju? Kažem ti, da nisi bolestan bio bi smješan. Evo, upravo sam završio slučaj, pacijent sa teškom depresijom, ali puno je lakši od tebe. Bog ti pomogo :).
_arsenal_
29 - 7 sutevi za watford mene je sramota i bolje da su izgubili , Bravo sokratise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.