Arsenal se poigrao s rivalom u pripremnom meču i do vrha mu napunio mrežu
Foto - arsenal.com

Uvjerljiv trijumf

Arsenal se poigrao s rivalom u pripremnom meču i do vrha mu napunio mrežu

M. Šljivak

Arsenal je danas u pripremnom meču na Emiratesu deklasirao Charlton sa 6:0.

Engleski klubovi dobili su dozvolu za odigravanje utakmica iza zatvorenih vrata, a sudije su bile trenersko osoblje iz oba tima.

Arsenal je već u prvom poluvremenu potvrdio da je kvalitetniji tim. Lacazette i Aubameyang su zabijali za 2:0 nakon prvih 45 minuta, a u nastavku je mreža Charltona do vrha napunjena.

Eddie Nketiah je otvorio drugo poluvrijeme golom za 3:0, isti igrač je zabio četvrti i peti pogodak i tako je došao do hat-tricka.

Konačnih 6:0 postavio je Joe Willock u posljednjim trenucima utakmice.

Arsenal već za 11 dana igra utakmicu Premiershipa protiv Manchester Cityja. Građani su u kladionici Mozzart veliki favoriti za pobjedu, a ako želite da ostavite svoju opkladu za ovaj meč, uradite to OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pripremni meč:

Arsenal - Charton 6:0

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
@GAZIJA_AGA ...
Šta sportaši rade Khalifi, to čitav portal misli tvojoj mami zbog dječijih folova. Tvojoj mami bi najdragocjeniji trofej u zivotu bio tvoj abortus. Sljedeci profil koji napravis nakon sto te 32i put banuju neka to nosi ime gazijAbortus. Sportski pozdrav ;)
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.