Arsenal stavio Guendouzija na transfer listu, pa ostali u šoku kada su klubovi počeli zvati

Veliki interes za Francuza

Arsenal stavio Guendouzija na transfer listu, pa ostali u šoku kada su klubovi počeli zvati

E. Čaušević

Matteo Guendouzi već neko vrijeme trenira odvojeno od prvog tima Arsenala nakon incidenta protiv Brightona.

Arsenal je prije nekoliko sedmica izgubio na gostovanju kod Brightona (2:1), a u centru pažnje bio je upravo Guendouzi. Ovaj 21-godišnji veznjak je imao verbalni okršaj s protivničkim igračima, te je ih je žestoko vrijeđao.

Igrači Brightona otkrili su nakon te utakmice da im je Guendouzi govorio da su niko i ništa, te da on u Arsenalu zarađuje koliko oni neće za cijeli život. Takvo ponašanje Guendouzija je iznenadilo i čelnike Arsenala koji su odlučili da ga kazne.

Arteta je poručio Guendouziju da neko vrijeme neće računati na njega, te da će on trenirati odvojeno od ekipe. Arsenal je odlučio da ga stavi i na transfer listu, te je izvjesno da će Francuz napustiti Emirates ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, kako piše L'Equipe u londonskom klubu nisu očekivali da će biti baš takav interes za Guendouzija. Navodno, za ovog 21-godišnjeg veznjaka već su se raspitivali Barcelona, Atletico Madrid i Inter.

Navodno, Arsenal za njega želi 30 miliona eura, ali očito je da nisu očekivali da će baš tako brzo da se javi nekoliko klubova. Posebno ne nakon skandala koji se desio protiv Brightona.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ryan.giggs
Krampa. Francuski opanak.
3 0
Gazija_debil
Sta vide u ovom panju
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi