Arsenal u januaru kupuje u Holandiji?

Topnici žele mladog veznjaka

Arsenal u januaru kupuje u Holandiji?

Arsenal navodno planira pokušati realizovati transfer Feyenoordovog tinejdžera Orkuna Kokcua, a u tu svrhu Topnici su spremili 20 miliona funti.

Daily Mail tvrdi da Arsenal sada pomno prati 18-godišnjeg veznjaka, nakon što je on privukao pažnju londonskog kluba impresivnim partijama na otvaranju sezone holandskog šampionata.

Navodno na Emiratesu vjeruju da bi Kokcu mogao formirati snažno partnerstvo sa Matteom Guendouzijem na sredini terena. Ukoliko se to desi, njih dvojica bi bili okosnice Arsenala u budućnosti.

Skauti Arsenala prate Kokcua već neko vrijeme, a prvi pokušaj realizacije njegovog transfera bi se trebao desiti već u januaru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, veliko je pitanje da li će Feyenoord prihvatiti 20 miliona funti za igrača od kojeg se ove sezone očekuju velike stvari.

Kokcu je već nastupao za mladu reprezentaciju Turske, a ukoliko se njegov rapidni napredak nastavi predviđa se da će vrlo brzo debitovati i za A tim.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi