Arsenal u Španiji pronašao rješenje za svoje probleme u odbrani
Torres je u svih 13 utakmica ove sezone u dresu Villarreala odigrao 90 minuta

Topnici imaju jasan plan za januar

Arsenal u Španiji pronašao rješenje za svoje probleme u odbrani

S. Pašalić

Arsenal je u potrazi za pojačanjima u zadnjoj liniji, a čini se da mu je jedan igrač "zapeo za oko".

Naime, britanski mediji pišu da je štoper Villarreala, Pau Torres na meti Topnika, a riječ je o igraču koji je ove sezone odigrao svih 13 utakmica u La Ligi za "Žutu podmornicu" i standardni je član prvog tima.

Torres je prije nekoliko dana debitovao za Španiju u meču protiv Malte kada je u 60. minuti umjesto Sergija Ramosa ušao u igru, a samo dvije minute kasnije je postigao gol.

Klub iz Londona je ovog ljeta doveo 18-godišnjeg Williama Salibu iz St. Etiennea, ali ga je odmah vratio u posudbu u ovaj klub, ali na njega računa u budućnosti i nada se da bi mu Torres mogao biti partner u odbrani.

Torres ima ugovor sa Villarrealom do 2024. godine i njegova otkupna klauzula iznosi 45 miliona eura, a pored Topnika su i Manchester City i Chelsea zainteresovani da ga dovedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

United_HZ
Hahahahah pa njima neće pomoći ni što milione troše, džaba 4RSENAL će ostati zauvijek
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi