Britanski mediji: Shaqiri od ljeta ima novi klub

Napušta Redse

Britanski mediji: Shaqiri od ljeta ima novi klub

E. Škorić

Xherdan Shaqiri napustiće Liverpool i pridružit će se Arsenalu na kraju ove sezone, javljaju britanski mediji.

Ove sezone je Shaqiri odigrao samo četiri meča za Liverpool u svim takmičenjima, a britanski mediji tvrde da će već na ljeto napustiti Anfield, te da će preći u redove londonskog kluba.

Shaqiri je svjestan da će ostati u sjeni Manea, Salaha i Firmina i da će u Arsenalu dobiti daleko više prostora za igru.

Iako Jurgen Klopp ne prihvaća odlazak igrača u zimu, navodno mu neće spriječiti odlazak po završetku sezone.

Dvadesetosmogodišnji krilni napadač iz Gjilana igrao je u Baselu, Bayernu, Interu i Stokeu i deifnitivno još može puno toga da ponudi, ali samo ako mu se ukaže povjerenje i veća minutaža, što je plan ljudi u Arsenalu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi