Britanski mediji: Shaqiri od ljeta ima novi klub

Napušta Redse

Britanski mediji: Shaqiri od ljeta ima novi klub

E. Škorić

Xherdan Shaqiri napustiće Liverpool i pridružit će se Arsenalu na kraju ove sezone, javljaju britanski mediji.

Ove sezone je Shaqiri odigrao samo četiri meča za Liverpool u svim takmičenjima, a britanski mediji tvrde da će već na ljeto napustiti Anfield, te da će preći u redove londonskog kluba.

Shaqiri je svjestan da će ostati u sjeni Manea, Salaha i Firmina i da će u Arsenalu dobiti daleko više prostora za igru.

Iako Jurgen Klopp ne prihvaća odlazak igrača u zimu, navodno mu neće spriječiti odlazak po završetku sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetosmogodišnji krilni napadač iz Gjilana igrao je u Baselu, Bayernu, Interu i Stokeu i deifnitivno još može puno toga da ponudi, ali samo ako mu se ukaže povjerenje i veća minutaža, što je plan ljudi u Arsenalu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi