9

Komentari (9)

Edin Merlin
i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima !
lega
Nemojte mi samo reć da je Gazija opet blokiran
Mele
Pa neces izgubiti 4 EVROLSKA TROFEJA sa 56SENALOM..jer ih NEMAS..Dobro rucaj ova 2 dana, valja od Villareala ISPASTI, pa bolje SIT nego GLADAN.. Dr.ZIJA_GA 05.05.21. 21:33 Evo dokaza da je dr pogodio ko ce u finale.
Gazija_debil
Pa svi su znali posle prve tekme hahahah da ce villareal proci
AsmirM
Viljareal osvaja Europa ligu ,Emery ima preplatu na ovo takmicenje.
CASIO
Gazija doktore propadose ovi ko kauc, sta velis?? Hamelj ekipa hahah
DamirS
Zašto ga prizivaš, znaš da će se sam javiti sa svojim 1000x viđenim komentarom. Ja mogu shvatiti da navijači imaju svoj klub kojeg vole i podržavaju i da se eto i povremeno naslađuju porazu svojih najvećih rivala. Ali taj tip nije nikakav navijač, nema svoj klub i jedina radost u fudbalskom smislu su mu porazi Arsenala. Zar to nije bolesno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.