5

Komentari (5)

Inter_tz
Nije naograjsko pa da igra u saban klubu
amer_sa90
Rijesiti se prvo: Ozila, Kolasinca, Mustafija, Xhake, Holdinga, Luiza i Artete Koristiti Salibu, Willocka i Smitha Vratiti Genduzija Kupiti Aouara, Upamecana i tek nakon toga mozda ima nade neke
ADNAN_BRANKO
Jedini način na koji bi Arsenal mogao ostati u ligi jeste da odriješi kesu i dovede neka velika imena, i naravno da dovede kvalitetnijeg trenera. Međutim, ništa se od toga neće desiti.
NKZ1922
Ma ne mogu ispast pored Sheffielda, Fulhama i WBA. To je vise pod****ncija, al svi su svjesni da se to nece desit
ADNAN_BRANKO
Ne bi ja baš lako Fulham otpisao, ali svakako za kalibar Arsenala sve ispod 5/6 pozicije je poražavajuće. Ali dok je Kroenke na vrhu to je nemoguće ostvarivo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti