Arsenal završio novo pojačanje: Ljekarski pregledi odrađeni, čeka se potpis ugovora

Gabriel novi nogometaš Arsenala

Arsenal završio novo pojačanje: Ljekarski pregledi odrađeni, čeka se potpis ugovora

Esmer Oštraković
Teme:

Nakon što su do sada zvanično doveli Williana, sve je spremno za predstavljanje i drugog pojačanja.

Tako barem tvrdi dobro informisani novinar, Fabrizio Romano, koji je prenio informaciju da je cijeli transfer završen.

Prema njegovim informacijama ostalo je samo još da nogometaš sutra potpiše ugovor, te da bude predstavljen kao novi igrač Arsenala.

"Gabriel Magalhaes odradio je medicinske preglede sa Arsenalom u Londonu. Trenutno je sa svojim agentima, te će sutra potpisati ugovor do 2025. godine, a zatim će biti predstavljen kao novi nogometaš Arsenala", stoji u objavi Fabrizia Romana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno da će on biti još jedno veliko pojačanje za Arsenal, te bi upravo on sa Salibom trebao činiti početni štoperski tandem Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Nije bio dobar Dinamu iz Zagreba ali je zato dobar Arsenalu i to za 30 milioncica, koji apsurd. Zar se šašava uprava nikad opametit nece? Makar jednog kvalitetnog štopera dovesti pa drugog nekako krpit! A ne sve štoperi u pokušaju. Muke moje...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi