Arteta pravi novi Arsenal: "Pala" dva potpisa, do kraja sedmice očekuju se i odlasci

Maitland-Niles odlazi u Wolverhampton

Arteta pravi novi Arsenal: "Pala" dva potpisa, do kraja sedmice očekuju se i odlasci

Esmer Oštraković

Uprava Arsenala i Mikel Arteta žele da naprave velike promjene u timu pred narednu sezonu kako bi bilo što konkurentniji.

Tako su danas "pala" dva potpisa u Arsenalu, a ubrzo se očekuje da klub ozvaniči dolazak Gabriela, štopera iz Lillea.

Stalne ugovore sa Arsenalom, nakon isteka posudbi, potpisali su Pablo Mari i Cedric Soares, te će oni u narednim sezonama činiti dio Arsenalovog tima.

Ipak, do kraja sedmice očekuje se i minimalno jedan odlazak iz ekipe, a riječ je o Ainsleyu Maitlandu-Nilesu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, on želi da igra, a Arteta mu to ne može obećati, te je ovaj mladi nogometaš na pragu transfera u Wolverhampton.

Kako prenosi David Ornstein, Arsenal će na ovom transferu zaraditi oko 20 miliona eura, što je jako dobro jer nije igrao previše.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jack28
Arsenalu treba stoper. Eto doveli su ovog iz Lilea za kog niko ne zna kakav je ustvari i hoćel' Mustafiem stopama ili će biti nešto od njega. I on i Saliba mladi i talentovani. Ali samo talentovani i ništa više od toga. Lijevi bek je Tierney, odličan igrač. Kolašinac zamjena sasvim pristojna. Desno Bellerin i ovaj Cedric, recimo da je to okej za utakmice protiv timova ispod top6. Sredina skromna. Dolazak Parteya bi to digao na viši nivo a dolazak Parteya i Aouara bi promovisalo Arsenal u izuzetno moćan tip naročito ako uzmemo u obzir da bi ispred njih bili Pepe/Auba/Willian/Lakazet. Vidjećemo. Arteta se treba riješiti još 3-4 igrača na čelu sa Turskim parazitom koji guli Arsenal kao niko nikad u povijesti. Cifra koju će taj izvući iz kluba do kraja ugovora će biti dovoljna da narednih 7 generacija familije Ozil ne radi ništa. Smrad.
3 1
Juve88
Ovaj Jack je haman zglajzo posve ili je stao na mrvu u aksam.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi