Navijači Arsenala uz pomoć Googlea otkrivaju novo pojačanje: U London stiže u ponedjeljak

Štoper iz Lillea potpisuje za 30 miliona eura

Navijači Arsenala uz pomoć Googlea otkrivaju novo pojačanje: U London stiže u ponedjeljak

Edmir Škorić
Teme:

Arsenal je postigao dogovor s Lilleom i defanzivac Gabriel Magalhaes pojačat će zadnju liniju kluba iz Londona.

Mladi brazilski štoper, koji je jedno vrijeme čak boravio u zagrebačkom Dinamu, odigrao je 34 meča za Lille protekle sezone i postigao je jedan pogodak, a na Emiratesu u njemu vide idealno rješenje za odbranu u novoj sezoni.

Nije baš da je ono zvučno ime sa nogometne pijace, pa će mnogi navijači Arsenala morati da uz pomoć Googlea ili Youtubea saznaju nešto više o svom novom igraču.

Ugledni novinar Fabrizio Romano tvrdi da će igrač za London letjeti u ponedjeljak i da će nakon što kompletira ljekarske preglede potpisati petogodišnji ugovor. Arsenal će na ime obeštećenja platiti Lilleu 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mladi Brazilac bio je ovog ljeta povezivan s Real Madridom i Napolijem, ali očito je Arsenal na kraju izašao kao pobjednik.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi