Arsenal zbog Mahreza želi prodati ljubimca navijača Topnika

Walcott na izlaznim vratima Emiratesa

Arsenal zbog Mahreza želi prodati ljubimca navijača Topnika

Endin Čaušević

Arsenal će u ljetnom prelaznom roku na Emirates pokušati dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, ali će biti i onih koji će morati napustiti londonsku ekipu.

Prema pisanju engleskih medija Topnici na meti imaju fudbalera Leicestera, Riyada Mahreza, koji je velika želja Arsenea Wengera. Arsenal će na kraju sezone ponuditi oko 30 miliona eura za ovog igrača.

Ipak, ukoliko Mahrez stigne u Arsenal to znači da će Wenger morati prodati barem jednog igrača, a najvjerovatnije će to biti Theo Walcott. Ovaj 27-godišnji fudbaler ima ugovor s Arsenalom do ljeta 2019. godine, ali utakmice većinom provodi na klupi za rezervne igrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Walcott bi svoju karijeru mogao nastaviti u Liverpoolu koji je već ranije pokazao interes za ovog fudbalera. Sigurno da nas očekuje zanimljivo ljeto u Engleskoj.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi