Ljungberg se vratio u Arsenal

Ovaj put u drugačijoj ulozi

Ljungberg se vratio u Arsenal

Penzionisani švedski fudbaler Freddie Ljunberg vraća se u Arsenal u kojem je svojevremeno kao igrač proveo devet godina.

Ljungberg je za Arsenal nastupao u razdoblju od 1998. do 2007. godine i ostavio je veliki trag, a u londonski klub se, kako pišu inostrani mediji, sada vraća u nešto drugačijoj ulozi.

Naime, Ljungberg je nakon igračke karijere uplovio u trenerske vode, a novi angažman je dobio u Arsenalovoj selekciji do 23 godine.

"Presretan sam što se vraćam u klub. Arsenal je uvijek bio posebno mjesto za mene i veoma sam uzbuđen zbog prilike koju sam dobio. Dosta ovih igrača poznajem i dat ću sve od sebe kako bi oni nastavili da se razvijaju i postanu što bolji fudbaleri", kazao je Freddie.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šveđanin je posljednji angažman imao u Wolfsburgu, gdje je radio kao asistent.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi