Arsenalov desni bok dobija "turbo pogon"?

Pepe na meti Topnika

Arsenalov desni bok dobija "turbo pogon"?

Unai Emery je i dalje u potrazi za pojačanjima koja bi vratila Arsenal na staze stare slave, a jedno od potencijalnih je i senzacija francuskog šampionata.

Lille i dalje drži drugo mjesto na tabeli Ligue 1, a jedan od najzaslužnijih za to je sigurno Nicolas Pepe, reprezentativac Obale Slonovače.

Upravo se ovaj sjani 23-godišnjak našao na meti Arsenala i navodno je jako blizu potpisa Topnike već u januaru.

Jasno je da Arsenal neće proći jeftino ukoliko želi osigurati usluge ovog sjajnog desnog krila, s obzirom da je Pepeova vrijednost drastično skočila nakon njegovih igrara u prvom dijelu ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nicolas Pepe je ove sezone osigrao 18 prvenstvenih utakmica za Lille, postigao je 12 golova i dodao sedam asistencija, a špekuliše se da su Francuzi spremni pregovarati s Arsenalom ukoliko su Topnici voljni izdvojiti oko 50 miliona eura za njihovog sjajnog fudbalera.

Inače, sjajnog ofanzivca Lillea osim tehnike i njuha za gol karakteriše i izuzetna brzina, pa bi Arsenal sa njim i Aubameyangom u ekipi imao pravi "turbo" napad...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi