Arsenalovi navijači u delirijumu: Najbolje moguće pojačanje

Slave Kolašinca

Arsenalovi navijači u delirijumu: Najbolje moguće pojačanje

E. Škorić

Sead Kolašinac je najbolje pojačanje Arsenala i u to više niko ne sumnja.

Lijevi bek koji je stigao iz Schalkea oduševljava navijače Arsenala iz sedmice u sedmicu. U današnjem susretu protiv Swanseaja bh. reprezentativac je zabio pogodak i asistirao u preokretu (2:1). 

Ono što je fascinantno, on je s tri gola drugi najefikasniji igrač Arsenala u svim natjecanjima i samo je Alexandre Lacazette efikasniji sa pet golova. Za razliku od Lacazettea ili Sancheza, njegov primarni zadatak je ipak da štiti svoj gol, ali uredno postiže pogotke i asistira.

I ono što je Topdžije posebno oduševilo je činjenica da Kolašinac daje više od svojih mogućnosti u svakom meču. Na Twitteru su brojni pozitivni komentari na račun Kolašinca i na Emiratesu su uvjereni da konačno imaju pravog igrača. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi