10

Komentari (10)

honiman
Mozda ima smisla, ali mnogo igraca je doslo do izrazaja preko reprezentacije, i to zahvaljujuci tom rasporedu igranja, gdje u nekom ciklusu neki igrac bude povrijedjen pa ga drugi mladji zamijeni i na taj nacin se dokaze, ali i isto tako se i isproba dosta igrača. Ovako, bi jedni imali priliku i to je to, pa koga potrefi, povreda zaobidje i td. Kako god, svi bi se navikli i na jedno i na drugo.
vedin
"To pravilo donosi mnogo više koristi napadačima koji ovog puta neće biti u ofsajdu ako im je dio tijela kojim se ne može postići gol ispred protivničke odbrane." PA OVO JE TRENUTNO PRAVILO!
santakuruz
Novinar nije bas uspio prevesti clanak na najbolji nacin. Venger je predlozio da napadac ne bude u ofsajdu sve dok je bilo kojim dijelom tijela u liniji sa odbrambenim igracem.
belajbeg888
Probisvjet
Nije dobro. Ako imas povrijedjenog igraca ili bolesnog bio bi izgubljen za komplet kvalifikacije.
Gazija_debil
Pa sta?Njegova nesreca
Realist
Ovo je odličan prijedlog
Bronson94
Dobro je ba ti, sta si navalio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti