Arsene Wenger odbio Barcelonu!
Foto - EPA

Nije želio na klupu

Arsene Wenger odbio Barcelonu!

M. Šljivak

Čuveni francuski stručnjak Arsene Wenger (70) navodno je odbio ponudu Barcelone.

Francuski mediji objavili su kako je 70-godišnjeg stručnjaka kontaktiralo rukovodstvo katalonskog velikana o preuzimanju tima, ali da je on to odbio.

Trenerska ikona bez posla je od 2018. godine kada je nakon više od dvije decenije napustio Arsenal. Priznao je kako je imao brojne ponude, ali nijednu nije želio prihvatiti i draže mu je da radi projekte pri UEFA i kao stručni konsultant televizija.

Čak ga ni Barca nije uspjela angažovati. Ponudili su mu posao umjesto Quiquea Setiena čak prije nastavka sezone u Ligi prvaka, ali on je rekao 'ne' i sva priča je tu završena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona će morati da traži druga rješenja, a kao potencijalni nasljednici Setiena spominju se Xavi, Mauricio Pochettino, Marcello Gallardo i Garcia Pimienta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi