Arsene Wenger odlučio: Odlazim!

Nakon 22 godine

Arsene Wenger odlučio: Odlazim! · Udarna vijest

M. Šljivak

Arsene Wenger objavio je danas kako napušta Arsenal na kraju sezone.

Wenger je nakon 22 godine boravka na klupi Topnika odlučio kako je došlo vrijeme da se povuče, a to je danas službeno objavio.

"Nakon dugog razmišljanja i razgovora sa rukovodstvom kluba odlučio sam da napustim klub na kraju sezone. Mislim da je pravo vrijeme da odem. Bila je čast služiti klubu sve ove godine, nosim sjajne uspomene. Zahvaljujem svima koji čine ovaj tim posebnim. Pozivam navijače da stanete iza kluba. Uvijek ću voljeti ovaj klub", rekao je Wenger.

Francuski stručnjak je sa Arsenalom osvojio 17 trofeja od čega tri naslova prvaka, ali posljednji 2004. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još uvijek se ne zna ko će biti njegov nasljednik. Nekoliko imena je u opticaju, ali za sada jasnog favorita za klupu Topnika nema.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdinGR
Sa ovim kadrom igrača, čestim povredama niko nebi ostvario više. Arsenal je zadnjih nekoliko godina najprofitabilniji klub iako ne osvaja trofeje, naravno, svrha fudbala jesu trofeji, ali ništa ne može umanjiti činjenicu da je ARSENE WENGER JEDAN OD NAJVEĆIH STRUČNJAKA SVIH VREMENA! Iako nisam navijač Arsenala, mislim da svako realan treba to priznati, najlakše je "pljunuti" na sve ono što je do sada neko radio, a uradio je puno toga!
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti