Arslanagić i Antunović u Igmanu

Nova pojačanja

Arslanagić i Antunović u Igmanu

Košarkaski klub Igman, koji se inače takmiči A1 ligi Federacije BiH, nastavlja svoju politiku temeljiti na radu sa perspektivnim mladim igračima

Nakon sezone 2015/16. u kojoj su za ovaj klub igrali mladi reprezentativci BiH Amar Gegić i Sani Čampara, te sezone 2016/17. i nastupa Adija Alikadića, Alekse Stepanovića i Alije Pirića, Igman nastavlja raditi na isti način. 

Iz kluba je saopšteno kako su dres Igmana zadužili mladi reprezentativci Adnan Arsalanagić i Sandro Antunović. Uprava je uvjerena da će da ova dvojica košarkaša dati značajan doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a želja kluba je i da im pomogne u njihovoj karijeri i izrastanju u vrhunske igrače. 

Primarni cilj Igmana u novoj sezoni je ulazak u play-off A1 lige. Ekipu će sa klupe voditi Dženan Podbićanin, trener poznat po radu sa mladim talentima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi