Arteta: Arsenal napreduje brže nego što sam očekivao

Trener Topnika optimističan

Arteta: Arsenal napreduje brže nego što sam očekivao

Iako je Arsenal upisao samo tri pobjede u devet mečeva od njegovog dolaska na kormilo ekipe, Mikel Arteta je izgleda zadovljan napretkom Topnika.

Arsenal jeste pokazao neke znake napretka od Artetinog dolaska na klupu, te je izgubio samo jednu utakmicu. Ipak, u devet mečeva je upisao samo tri pobjede.

Tim iz Arsenala duel sa Newcastelom dočekuje tek na 10. mjestu na tabeli Premier lige. Ipak, Arteta se čini zadovoljnim.

"Napredak je brži nego što samo očekivao", rekao je Arteta, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Otkrio sam neke stvari za koje nisam znao kada sam tek došao i to se moralo riješiti... Nismo upisali mnogo pobjeda, ali imam jasnu sliku zbog čega je to tako. Puno je tu faktora".

"Moramo brzo početi pobjeđivati. Naredne dvije ili tri sedmice će biti važne, saznat ćemo gdje ćemo biti u finišu sezone, u napadu na Evropu", poručio je trener Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnian.Kingdom
Kako godine idu svi ljudi sazrijevaju, postaju pametni, razvijaju mozak... A samo gadija gluplji i stoji u nekom mjestu a ne liječi se... Kako kupuje gadija hljeb u prodavnici: 56bar 56an moze56 56arsenal dva 56l**** Ja sam mislio da se pravi glup, ali on stvarno nema mozga, a sad je 2020 godina.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi