Mesut Ozil ničim izazvan ponovo prozvao Unaija Emeryja i nije ga štedio

To je razlika između Emeryja i Artete

Mesut Ozil ničim izazvan ponovo prozvao Unaija Emeryja i nije ga štedio

E. Čaušević

Njemački veznjak Mesut Ozil ne krije da mu je drago što je Unai Emery krajem prošle godine dobio otkaz u Arsenalu.

Emery je napustio Emirates jer čelnici kluba nisu bili zadovoljni rezultatima, a umjesto njega stigao je Mikel Arteta. Dolazak Artete značio je i povratak Mesuta Ozila u prvi tim koji se nije baš naigrao dok je Emery bio tu.

Ozil je prvi dio sezone većinom bio na klupi, te se sve više govorilo o tome da želi napustiti klub. No, nakon odlaska Emeryja za njega se sve promijenilo, te ga je Arteta vratio u početni sastav.

Nijemac ne krije da je bio sretan kada je Emery dobio otkaz, a priliku da "bocne" španskog stručnjaka iskoristio je i na pripremama u Dubaiju gdje se igrači Arsenala nalazve već neko vrijeme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novinari su pitali koja je razlika između Emeryja i Artete, a Ozil je kratko odgovorio: "Kod Artete igram".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
A daj mora da se za****vate vise.. Nije stedio Emerya, a u clanku klip od 3 sekunde u kojem samo kaze da je razlika izmedju Artete i Emerya, ta sto kod Artete igra, a ne sjedi na klupi.. Bravo "novinaru"
4 0
Melan
Gazija tope **** te Manchester da te **** Manchester
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi