Arteta u januaru dovodi igrača koji je bio glavna meta i Wengera?
Thomas Lemar je bio glavna meta i Wengera u vrijeme kada je on vodio londonski klub

Da li je Francuzu ipak suđeno da stigne u London?

Arteta u januaru dovodi igrača koji je bio glavna meta i Wengera?

S. Pašalić

Mikel Arteta je preuzeo Arsenal i sada ga očekuje dosta posla u ovom klubu.

Topnici su u jako velikoj krizi i u posljednjih deset utakmica su upisali samo jednu pobjedu zbog čega se nalaze na 11. mjestu na tabeli, te zaostaju devet bodova za Chelseajem koji se nalazi na 4. mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

Novi trener Arsenala zna da su mu potrebna i neka pojačanja u januaru kako bi pokušao da osigura nastup u ovom takmičenju, a prema pisanjima ESPN-a, jedan od igrača koji bi mogao stići u London je Thomas Lemar.

Igrač Atletico Madrida nema sezonu za pamćenje i pored toga što je odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima, samo u jednoj je igrao svih 90 minuta, a još uvijek nije postigao nijedan gol.

Lemar igra na poziciji lijevog krila, a u Atletico je stigao prošlog ljeta za čak 70 miliona eura, ali nije opravdao očekivanja.

Prije nego što je stigao u Madrid, 24-godišnji Francuz je bio glavna meta Arsenea Wengera dok je još vodio londonski klub.

Arsenal nije jedini koji je zainteresovan za Lemara s obzirom da ga i Lyon želi vidjeti u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Ne treba njima Lemar, na toj poziciji je strasni PEPE iSMIJESNI CEBALLOS..Neka dovedu koga u ODBRANI, par mjesta su iznad CRTE CHAMPIONSHIPA..
0 5
eye of the tiger
****ga vise Arsenal pa zar se mora svaki toliko o njima pisati vise? Kada god otvorim ovu stranicu prvo sto vidim su vijesti o Arsenalu.Zar su vam toliko bitna prepiranja ove napacene djecurlije da morati toliko vijesti o njima izbaciti svaki dan?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti