Artetu oduševio fudbaler kojeg je Unai Emery davno otpisao

Vratio se na velika vrata u tim

Artetu oduševio fudbaler kojeg je Unai Emery davno otpisao

Endin Čaušević

Španski stručnjak Mikel Arteta danas je debitovao na klupi londonskog Arsenala.

Topnici su igrali u gostima protiv Bournemoutha, te su na kraju uspjeli da osvoje bod odigravši 1:1. Arsenal je gubio nakon prvog dijela sa 1:0, ali im je remi donio Aubameyang golom sredinom drugog poluvremena.

Od prve minute igrao je i Mesut Ozil koji je na terenu proveo 75 minuta. Nijemac se vratio u prvi tim nakon što je otkaz dobio Unai Emery koji ga je u potpunosti otpisao u dosadašnjem dijelu sezone.

Međutim, odlazak Emeryja sigurno je najviše obradovao Ozila koji se ekspresno vratio u startnu postavu. O Ozilu je govorio i Arteta koji nije krio svoje oduševljenje ponašanjem ovog veznjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Njegovo ponašanje na treningu od prvog trenutka kada sam stigao u klub je zaista nevjerovatno. On je profesionalac i fantastičan igrač", poručio je Arteta.

Ozil se očito preporodio odlaskom Emeryja, a navijači Arsenala se nadaju da će se konačno vratiti u pravu formu i pokazati zbog čega je daleko najplaćeniji igrač ovog kluba.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Ocito se preporodio?? Odradio 2 treninga, odigro 70 minuta utakmice i u njoj bio najlosije ocjenjeni igrac uz Nelsona. O kakvom preporodu pricate..Provjerite li vi ista prije nego pocnete pisat gluposti
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi