Arthur Melo još jednom svima dao do znanja da ne želi napustiti Barcelonu

Jasna poruka Brazilca

Arthur Melo još jednom svima dao do znanja da ne želi napustiti Barcelonu

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše oko toga da će bh. fudbaler Miralem Pjanić ovog ljeta potpisati za Barcelonu.

Španski i italijanski mediji već danima pišu o tome da Pjanić na kraju sezone ide u Barcelonu, te da će u ovaj transfer biti uključen još barem jedan igrač Barce koji će ići u suprotnom pravcu.

Juventus je pokazao želju da to bude Arthur Melo, ali brazilski igrač nije baš raspoložen da napušta Camp Nou. Pored njega postoji opcija da u dogovor budu uključeni Ivan Rakitić ili Arturo Vidal.

Arthur Melo je i večeras odlučio dati svima do znanja da ne želi napustiti Barcelonu i da odlazak u Juve ne dolazi u obzir. Naime, Barca je na Twitter profilu objavila nekoliko njegovih fotografija, te su pitali navijače koja odjevna kombiacija mu najbolje stoji.

Ubrzo se oglasio i Brazilac koji je svojom porukom još jednom dao do znanja da ne želi na kraju sezone napustiti Blaugranu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Slušajte... Ne volim baš pričati o tome. Izgledam dobro u svim odjevnim kombinacijama, ali ništa se ne može porediti s dresom Barcelone", poručio je Arthur.

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Iz gluposti u glupost.Zamijeni Artura 23 godine sa Pjaničem sa napunjenih 30 godina.Pjanič nije nišza bolji od Artura za mene lošiji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti