Arthur Melo otjeran sa Camp Noua
Foto - Barcelona FC

Nije mu dozvoljen ulazak

Arthur Melo otjeran sa Camp Noua

M. Šljivak

Arthur Melo nije mogao ući na večerašnju utakmicu Barcelone.

Brazilac je prije nekoliko dana odbio da se vrati iz rodne zemlje, jer se na njega ne računa u utakmicama Lige prvaka, nakon što zamijenjen u Juventus za Miralema Pjanića.

Jučer se međutim Arthur vratio u Barcelonu. Pokušao je večeras ući na tribine kako bi gledao utakmicu, ali ulaz mu je zabranjen i doslovno je otjeran sa stadiona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije se previše brazilski veznjak prepirao. Odmah je otišao kući i sigurno da mu nakon svega Barcelona neće ostati u dobrom sjećanju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Interesantan mi je podatak da je sarri otpušten zbog transfera ovog Artura i pjanica, prije svega s juventusove strane mislim da su poslije ovoga veliki gubitnici ove trampe, jer Pjanke bi se odlično uklopio u Pirlov stil igre ( kod sarrija je bio zapostavljen) što se ne može reci i za Artura, koji bi se tako mogao dovesti u nezgodnu poziciju, tj mogao bi biti precrtan i prije nego li stegne u Juve. Bilo kako bilo, Pijanic ce leci Barci ko budali šamar, a imat ce priliku da saradjuje s najvećim virtuozom na ovoj planeti - vanzemaljac messi
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi