Coutinho uočen u prostorijama novog kluba
Foto - EPA

Izvjesno je da se vraća u Premiership

Coutinho uočen u prostorijama novog kluba

M. Šljivak

Philippe Coutinho jako je blizu novog transfera.

Brazilac i njegov agent Kia Joorabchian uočeni su danas u Londonu, gdje su u prostorijama Arsenala obavili razgovore sa čelnicima kluba i sve je izvjesnije da će ovaj fudbaler od naredne sezone igrati u dresu Topnika.

O tome se već dugo vremena priča. Arsenal je spreman da dovede Brazilca na jednogodišnju posudbu, a transfer bi navodno trebao biti jako brzo završen.

Coutinho je prethodnu sezonu proveo na posudbi u Bayernu. Bavarci međutim nisu željeli da ga otkupe od katalonskog kluba, ali ni Barcelona nema namjeru da ga zadrži.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oni bi ga rado prodali. Ipak, niko ne želi platiti ogromnu sumu za njegov potpis, pa je odlazak na posudbu jedino što ga vodi iz Barcelone.

Podjestimo, Barcelona je Liverpoolu u januaru 2018. godine platila čak 160 miliona eura za usluge ovog fudbalera, ali on se u dresu tima sa Camp Noua nije proslavio.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi