"Ne mogu reći sigurno da ćemo pobijediti, ali ovo neće biti moja zadnja utakmica u Barceloni"

Quique Setien ne odustaje

"Ne mogu reći sigurno da ćemo pobijediti, ali ovo neće biti moja zadnja utakmica u Barceloni"

E. Škorić

Barcelona je zapala u krizu i ostala bez titule u Španiji, a pitanje je imali nakon svega dovoljno snage da ipak dođe do trofeja u Evropi?

Liga prvaka se nastavlja večeras, a Barcelona sutra navečer igra svoj meč s Napolijem u osmini finala. Prvi okršaj ova dva tima u Napulju završen je rezultatom 1:1, ali Barci svakako neće biti jednostavno izboriti četvrtfinale na praznom Nou Campu.

Trener Quqiue Setien je na današnjoj presici govorio o utakmici s Napolijem i poručio kako ne misli da će mu to biti posljednji meč na klupi Barcelone.

"Ovo mi neće biti zadnja utakmica na klupi Barcelone. Ni u jednom trenutku nisam tako mislio", poručio je Setien, a mnogi navijači Barcelone već neko vrijeme očekuju da ovaj trener napusti Nou Camp.

"Smiren sam i radim s idejom da ćemo s istom energijom i istim entuzijazmom nastaviti put do finala u Portugalu", dodao je Setien.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Trebao nam je odmor nakon toliko utakmica u kratkom periodu. Bili smo umorni, ali odmorili smo se i sada smo potpuno spremni. Činjenica da fale neki igrači, ali danima radimo na tome da izvedemo najbolji tim protiv Napolija", istakao je i onda s puno poštovanja govorio o Napoliju.

"Napoli je ekipa koja se znatno poboljšala od prve naše utakmice. Gattuso je uspio oblikovati momčad s velikim posjedom lopte. Laž je da su defanzivci, temeljito smo proučili Napoli i oni imaju izvrsne igrače i sjajan su protivnik. Međutim, mi smo dobro radili. Neću reći da ćemo sigurno pobijediti, ali želimo igrati dobro i pobijediti. Učinit ćemo sve da to bude dobra noć. Imamo veliku motivaciju i napad iz snova", zaključuje Setien na kraju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Ne moraš ti odustajati ali tebi nine tu mjesto gdje si zalutao si naprosto
4 2
ekstravaganzni.
Koji entuzijazam... ja mislim da on ceka da mu neko javi da je umro??
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi