Zvijezda Intera u Fiat Pandi stigla na trening, a radnici ga u čudu gledali

Nisu znali ko je u automobilu

Zvijezda Intera u Fiat Pandi stigla na trening, a radnici ga u čudu gledali

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera jutros su odradili posljednji trening pred sutrašnji meč protiv Udinesea.

Inter igra na svom terenu meč 11. kola Serije A, a utakmica je na rasporedu sutra od 12:30 sati.

Na današnjem treningu u centru pažnje našao se Arturo Vidal koji je sve iznenadio kada se na treningu pojavio u Fiat Pandi.

To je iznenadilo i radnike u trening centru koji su gledali ko je u automobilu, a kada su vidjeli da je Vidal izašao počeli su se smijati.

Čileanac je nedavno potrošio bogatstvo na Ferrarija, a jutros je na Instagramu objavio da je kupio Fiat Pandu i da mu se ispunio dječački san. Nakon toga u tom automobilu odlučio je da dođe na trening Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Život mi je dao mogućnost da imam razne stvari, ali ja uživam u sitnicama", poručio je Vidal.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
malo se sada i preseravamo
9 3
Ade1
Cuj mu izjave "Život mi je dao mogućnost da imam razne stvari, ali ja uživam u sitnicama", poručio je Vidal uživaš u Ferrariu i silnim drugim stvarima i to ti sitnice
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi