Vatrena vodica dotukla čuvenog fudbalera: Polijevaju ga da se otrijezni dok gubi tlo pod nogama

Nevjerovatna scena

Vatrena vodica dotukla čuvenog fudbalera: Polijevaju ga da se otrijezni dok gubi tlo pod nogama

Admin Čaušević

Osvajanje velikog trofeja obično znači slavlje sa desetinama hiljada navijača i nezaboravan provod. To otvara mogućnost da se igrači koji vole zabavu maksimalno opuste i prepuste svojim porocima. Upravo to je bio slučaj sa jednim od najboljih veznjaka današnje generacije. 

Da su neki fudbaleri ludi za alkoholom nije nikakva novost, psoebno to do izražaja dođe nakon završene sezone i osvojenog trofeja kada im i navijači neće zamjeriti previše zbog konzumiranja "vatrene vodice".

Arturo Vidal ima duboku prošlost kada je u pitanju konzumiranje alkohola, vrlo često je znao i napraviti incidente, a snimljen je u nekoliko navrata kako pijan izlazi iz noćnih klubova u sitne sate.

Vidal je ljeto stigao u Flamengo te je u prvoj sezoni uspio osvojiti dva trofeja. Prvo brazilski Kup, a zatim i Copa Libertadores.

Fudbaleri Flamenga su nedjelju slavili trofeje s navijačima, a iskusni čileanski veznjak je bio u centru pažnje jer je očigledno pretjerao sa alkholom.

Oglasi

Na snimku koji kruži internetom može se vidjeti kako Vidalu daju vode da bi ga otrijeznili što on odbija te pljuje vodu.

Da stvar bude gora sve je izgledalo kao da Vidal pada u nesvijest te ga sa pozornice odvodi jedan od zaštitara.

Čileanac je nekoliko puta privođen zbog alkohola, a svakako najpoznatiji događaj datira iz 2015. godine kada je tokom Copa Americe napravio sudar sa svojim Ferrarijem te je zadobio lakše tjelesne povrede.

"Vidal bi nekada otišao van i popio više nego što je trebao. Svi su to znali, moglo se reći da je alkohol njegova slabost. Međutim, to ne dovodi u pitanje je li šampion i kakva je osoba", rečenica je Giorgija Chiellinija koja možda najbolje opisuje čileanskog veznajaka.

Ipak, bez obzira na manjak discipline mnogi mogu pozavidjeti 35-godišnjaku na karijeri jer je između ostalih igrao za Juventus, Bayern, Barcelonu i Inter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi