8

Komentari (8)

Penderinos
Da Barca igra savršeno a Pjanke grije klupu Ok, rekao bih haj se ti Rale malo potrudi, ali ovako kako sad igraju, da ih svako ziv pobjedjuje, gore nego pod valverdeom, a Pjanke i dalje sjedi na klupi, to je sramota uprave. De Jong u Bosquets nisu nista pokazali, koeman nije covjek za klupe Barce. Sjetite se samo kako je degradirao Besica u evertonu, bojim se da ce isto uraditi i s pjanicem
Edo90
Pa radi to namjermo. A i svog zemu trpa svakako
Meazza
Sta bi tek rekli da ga vidite kako za reprezentaciju igra.......
Sejo1979
Dali bi mu minus 0 da vide
realno_govoreci
Volite ili ne Pjanića je vaša stvar ali pogledajmo početak sezone i učinak i doprinos u istoj.Zar je jedan Buskets ista više pokazao od početka sezone da zaslužuje više minutaže ili da Pjanića smatraju njegovom zamjenom.Koliko izgubljenih lopti,čista alibi igra ( dodaj Messiu ili vrati odbrani),nikakva kreativnost prema naprijed ali ipak je kao bolji? Dajte čovjeku svaku utakmicu da igra od početka do 70te min pa onda ocijenite šta i kako a ne po tome sto igra po 15tak min pa onda kao treba cijelu jednu dobro da odigra,povrh svega je Pjanić došao u Messistemu gdje se ništa izmjenilo nije nego se nastavilo od prošle sezone,a ko je to bio za pohvalu u Barceloni prošle sezone? Sigurno da Pjanić nije na nivou na kakvom zna biti ali zaista nije pravedno ocjenjivati ga u ovom sistemu kakav jeste.
Mackintosh
Pjanke - najpouzdaniji grijac klupe.
SeoRusilac
Eduard
Prevelik zalogaj rodjak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.