AS posvetio pažnju Pjaniću: Od Zidaneove želje do 'da' Barceloni...

Sve se više priča o transferu

AS posvetio pažnju Pjaniću: Od Zidaneove želje do 'da' Barceloni...

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić pristao je na prelazak u Barcelonu.

Prethodnih dana španski i italijanski mediji konstantno su pisali o razmjeni fudbalera između Juventusa i Barcelone, a glavna zvijezda će biti Pjanić.

Bh. veznjak je već pristao na transfer. Rekao je 'da' Barceloni, dogovorio je četverogodišnju saradnju vrijednu osam miliona eura po sezoni i sada se čeka potvrda razmjene.

Španski magazin AS danas je posvetio pažnju Pjaniću u kojem govore o ranijem interesu Real Madrida za 30-godišnjeg fudbalera i o ponudama koje je dobijao iz Madrida.

Prije dvije godine Juve je navodno odbio ponudu Reala od 60 miliona eura, a interes je navodno postojao u martu 2019. godine kada se na klupu Kraljeva vratio Zinedine Zidane. Međutim, do dogovora ponovo nije došlo i bh. fudbaler je ostao u Torinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sam Pjanić je često isticao da ne bi imao ništa protiv da obuče dres Real Madrida. Zinedine Zidane mu je bio idol od malih nogu, ali po svemu sudeći protiv njega će ponovo voditi bitke na terenu.

Pjanić je za Bianconere tokom četiri sezone odigrao 167 utakmica i ostvario je učinak od 22 gola i 36 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
cuj Ronaldo ima najvise asistencija
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi