AS tvrdi: Real uzvraća udarac Barceloni - stiže Mohamed Salah?
Rivalitet španskih giganata je ispred svega. Kraljevi ne žele ostati u sjeni Katalonaca (Foto: EPA)

Kraljevi žele završiti veliki transfer

AS tvrdi: Real uzvraća udarac Barceloni - stiže Mohamed Salah?

Midhat Šljivak

Madridski Real navodno je spremio ogromnu ponudu za fudbalera Liverpoola Mohameda Salaha (25). Fantastični Egipćanin u dresu Redsa igra odličnu sezonu. Drugi je strijelac Premiershipa iza Harryja Kanea sa 17 golova i svojim nastupima je privukao ogromnu pažnju mnogih ekipa.

Real Madrid je, prema pisanju magazina AS, ozbiljno zainteresovan za dovođenje 25-godišnjeg ofaznivca. Žele uzvratiti udarac Barceloni koja je sa Anfielda dovela Philippea Coutinha i navodno su spremili ogromnu ponudu za Salaha.

Međutim, službene potvrde oko ponude nema. Sky Italia također tvrdi da Kraljevi imaju namjeru završiti jedan veliki transfer ove zime i da im je prva opcija upravo egipatski fudbaler.

Salah je evropsku avanturu započeo u dresu Basela, a igrao je još za Fiorentinu, Chelsea i Romu, da bi početkom ljeta potpisao ugovor sa Liverpoolom i ispostavio se kao odlično pojačanje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Salaha, Real se povezuje i sa još nekoliko fudbalera, a najveća im je želja dolazak napadača Tottenhama Harryja Kanea.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi