Ronaldo uvjerio Sturara da prihvati ponudu Sportinga

Veznjak napušta Juventus

Ronaldo uvjerio Sturara da prihvati ponudu Sportinga

M. Šljivak

Stefano Sturaro višak je u Juventusu ove sezone, ali interes za njegovim uslugama je ogroman.

Nekoliko engleskih i italijanskih klubova ga želi vidjeti u svojim redovima, a među kandidatima za njegovo dovođenje je i lisabonski Sporting.

Tuttosport tvrdi kako će upravi portugalski velikan u narednim danima završiti posao sa Sturarom i to zahvaljujući Cristianu Ronaldu, čovjeku koji je najbolji "proizvod" iz škole ovog tima.

Navodno, rukovodstvo lisabonskog tima je upravo preko Ronalda uspjelo da nagovori veznjaka Stare dame da prihvati ponudu. Sturaro je odlučio prihvatiti ponudu i na kraju će vjerovatno završiti u Lisabonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus će za usluge 25-godišnjeg veznjaka inkasirati oko 20 miliona eura, a u Sportingu će sigurno imati mnogo više prilike za igru nego što je to bio slučaj u Torinu.

U prethodne četiri sezone Sturarto je dres Juventusa obukao 90 puta i postigao je tri gola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi