Asensio u januaru odlazi? Real Madrid odredio cijenu za svog dragulja

Perez skuplja novac za Hazarda

Asensio u januaru odlazi? Real Madrid odredio cijenu za svog dragulja

Endin Čaušević

Marco Asensio važi za jednog od najboljih mladih igrača u Evropi, ali u Real Madridu nije baš zadovoljan načinom na koji ga tretiraju.

Asensio je oduševio fudbalski svijet svojim potezima u dresu kraljevskog kluba, te su mnogi očekivali da će dobiti mjesto u početnom sastavu Kraljeva. Ipak, Zinedine Zidane mu nije baš toliko vjerovao, a "trend" se nastavio i ove sezone iako je trener sada Julen Lopetegui.

Već neko vrijeme priča se o tome da bi Asensio mogao napustiti Real Madrid iako je to nezamislivo za navijače ovog kluba. No, madridski AS objavio je danas da Florentino Perez ozbiljno razmišlja da Asensija iskoristi u januaru kako bi doveo Edena Hazarda.

Navodno, Perez je spreman da se odrekne jednog od najboljih mladih igrača Evrope kako bi u svoje redove doveo Hazarda. Belgijanac je već dugo na meti Kraljeva, a prodajom Asensija španski velikan bi dodatno napunio svoju kasu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

AS dodaje da je Perez spreman već u januaru da proda Asensija, te je navodno odredio cijenu od 115 miliona eura. Interes za ovog 22-godišnjeg fudbalera pokazali su Manchester United, Liverpool i Chelsea i bit će zanimljivo vidjeti šta će na kraju biti od svega toga.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edy
upropastit ce i Asensia kao sto su s Moratom pogrijesili,eto sad imaju onoga balvana u napadu Benzemu.
3 8
Robijaš88 RZ
Ako je Chelsea zainteresovan nek ponude razmjenu uz doplatu Asensio-Hazard
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi