Realov plan: Uz novac ponuditi i Modrića za Icardija
Icardi je godinama najbolji igrač Intera i pitanje je ima li italijanski klub želju da ga pusti, bez obzira na sjajnu ponudu koju sprema Real

Šta će Inter reći?

Realov plan: Uz novac ponuditi i Modrića za Icardija

E. Škorić

Plan Real Madrida je da dovede neku veliku zvijezdu kako bi se nadoknadio gubitak Cristiana Ronalda, a jedna od želja je Mauro Icardi.

Argentinac briljira u dresu Intera već sezonama, a Real Madrid ga je i ranije pokušavao dovesti. Iako se spominju majstori poput Edena Hazarda ili Kyliana Mbappea, sasvim je sigurno da navijači kraljevskog kluba nemaju ništa protiv da na poziciju Ronalda dođe suprug Wande Nare.

Prema pisanju španskog tabloida Diario Goal, cilj Reala je da kupi Icardija, a da u posao uključi i Luku Modrića. Hrvatski reprezentativac se ljetos povezivao s Interom, navodno bio čak i blizu prelaska, ali je ipak odlučeno da ostane u Madridu.

Real bi za Icardija Interu uz 40 miliona eura ponudio i Modrića. Ovo izgleda kao dobra opcija, ali pitanje je šta će o svemu reći vodstvo Intera, ipak je Icardi kapiten, prvi strijelac i najbolji igrač kluba koji se nakon dugo vremena vratio u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sasvim je sigurno da neće biti transfera tako skoro, možda tek na ljeto, a do tada bi Kraljevi mogli da pronađu nekog drugog superstara.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
Inter je vec kupio veznjaka iz Brazila koji dolazi u januaru, glupost ako na ovo pristanu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi